Про це повідомляє громадський рух «Чесно».

У грудні 2021 року сайт Верховної Ради України посів третє місце в рейтингу, отримавши понад 5,5 мільйона переглядів. На другому місці — сайт Палати представників США (5,8 мільйона пере-
глядів), а на першому — інтернет-ресурс парламенту Великої Британії (9,6 мільйона переглядів).

«Громадяни України цікавляться політичним життям, і це не може не радувати. На цьому не зупиняємося. Продовжуємо покращувати якість контенту», — зазначив Руслан Стефанчук.

Повідомляється, що понад 97 відсотків аудиторії сайту Верховної Ради — користувачі з України. Сайт Верховної Ради України більше відвідують жінки, ніж чоловіки. Ядро аудиторії — люди віком від 25 до 44 років із великих обласних центрів — Києва, Харкова, Львова, Одеси, Дніпра.

Поширення швидкісного мобільного Інтернету останніми роками в Україні суттєво позначилось на зміні використання девайсів для відвідувань сайту парламенту України.

Нині більшість аудиторії використовує саме мобільні пристрої. Користувачі сайту Верховної Ради України найбільше відвідують сторінки, на яких викладено Кримінальний, Цивільний та Кримінальний процесуальний кодекси.

Секретаріат Голови Верховної Ради України.