Наприкінці січня відбулося відкриття оновленого кабінету англійської мови в опорній школі. Тож відтепер учні вчитимуться в комфортних умовах та з використанням найсучаснішого обладнання. Роботи профінансували коштом місцевого бюджету, а за поданням народного депутата Сергія Нагорняка (на знімку) придбано сучасну мультимедійну панель, сім моноблоків для вчителів, два телевізори й дві мультимедійні дошки.

Цього року за програмою Сергія Володимировича буде осучаснено комп’ютерні класи у 13 школах 199-го виборчого округу. Новітню техніку вже отримали навчальні заклади в місті Жашків, селищі Маньківка, селах Водяники, Шевченкове і щойно в селищі Буки.

Сергій Нагорняк під час роботи на окрузі провів також традиційну зустріч із колективом центру соціальних послуг під час якої передав соцпрацівникам новенькі велосипеди. Відтепер вони менше часу проводитимуть в дорозі, а більше — зі своїми підопічними.

Це вже не перше вручення необхідних на селі транспортних засобів. Раніше нові велосипеди отримали соцпрацівники Маньківки, Іваньок, Шевченкового та Жашкова.

Нагадаємо, до цього у Буцькій громаді за сприяння народного депутата відкрили онов-лену лабораторію та приймальне відділення місцевої амбулаторії. Відтепер в лабораторії функціонують біохімічний та гематологічний аналізатори, за допомогою яких можна зробити термінові й планові тести та аналізи. На це за поданням до уряду народного депутата Сергія Нагорняка було спрямовано понад 1,2 мільйона гривень.

Черкаська область.

Фото надано Євгенією Плугіною.