Ремонт триває тут у рамках національної програми «Велике будівництво».

«Капітальний ремонт проводиться вперше за 85-річну історію закладу. Роботи йдуть швидкими темпами. Сподіваюся, уже скоро діти навчатимуться в оновлених класах», — розповів народний депутат Юрій Корявченков (на знімку).

У навчальному корпусі ліцею вже замінили всі вікна, а також міняють електромережі. Класи будуть світлими, а в їдальні розширять обідній зал і харчоблок.

«Коли потеплішає — відновимо зовнішні роботи. Фасад термомодернізуємо і відреставруємо. Збережемо унікальну архітектуру. Це важливо, адже заклад розташований на «червоній» лінії міста», — зазначив представник підрядної організації Віталій Науменко.

Усі роки існування ліцею святкові заходи проводили просто в навчальних кабінетах. Тепер з’явиться довгоочікуваний актовий зал із гримерками для хлопчиків і дівчаток. Крім того, осучаснять і розташований поруч спортивний зал, а у дворі з’явиться футбольне міні-поле зі штучним покриттям.

«Такі глобальні зміни — уперше в історії ліцею. Нам створюють гарні умови, що сприятиме ще кращому іміджу закладу. А сучасна атмосфера стимулюватиме учнів до нових досягнень», — зазначив в.о. директора закладу Сергій Городашин.

Зауважимо, що ліцей посідає перші рядки в рейтингу області й входить до ТОП-200 шкіл України. Серед його учнів чимало переможців олімпіад і міжнародних конкурсів.

Дніпропетровська область.

Фото з відкритих джерел.