Овни. Будьте готові до приємних сюрпризів. У професійній сфері на вас чекають нові перспективні пропозиції. Відпочинок проведіть з близькими.

Тельці. Тиждень сприятливий для мандрівок. Вони надихнуть вас на цікаві успішні проекти. Можливі нові знайомства.

Близнюки. Ви будете сповнені сил та внутрішньої енергії. Вдалий час, щоб налагодити особисті й професійні справи.

Раки. Ваша старанна праця та вміння правильно розподіляти завдання будуть помічені та відзначені матеріально. Натхнення додадуть зустрічі з давніми знайомими.

Леви. Настає сприятливий період для здійснення мрій. Внутрішня інтуїція допоможе ухвалити правильне рішення. Упевненості додасть спілкування з рідною людиною.

Діви. Тиждень обіцяє приємні несподіванки. Не відмовляйтеся від вигідних пропозицій. Можливі неочікувані зустрічі та поїздки.

Терези. Фортуна на вашому боці. Зірки пророкують успішний розвиток справ. Час втілювати найсміливіші задуми, але ретельно обдумуйте важливі кроки.

Скорпіони. Ваш сильний характер допоможе отримати бажане. Ви можете якнайкраще виконати складні завдання й отримати винагороду.

Стрільці. Саме час показати свою зацікавленість у роботі. Не бійтеся висловлювати власні ідеї, можливо, саме ви підкажете правильне рішення.

Козероги. Настає час для здійснення заповітних мрій. На вас чекають приємні зміни. Можливі нові перспективні знайомства та несподівані подарунки.

Водолії. У цей період вам слід довести до ладу старі справи, бо незабаром ви можете поринути у нові прибуткові проекти. На неординарні ідеї вас надихнуть давні друзі.

Риби. Ваші виваженість та розсудливість допоможуть вирішити професійні завдання. За творчий підхід можлива грошова винагорода. Вихідні краще провести активно.