Народні депутати України Ростислав Тістик, Павло Бакунець, заступник міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська, керівництво Львівщини, представники міської та районної влади завітали на відкриття Центру надання адміністративних послуг «Дія.Центр» у Новояворівську (на знімку).

Народний обранець Ростислав Тістик зауважив: «Відтепер 245 адміністративних послуг в новому ЦНАПі — якісно, швидко та зручно. Вітаю 52-тисячну громаду Новояворівська з визначною подією та дякую всім причетним! Це вже четвертий «Дія. Центр» в області. Що вкотре доводить: «Велике будівництво» — це, насамперед, про людей і для людей!».

Вартість капітального ремонту приміщення та закупівлі необхідного обладнання становить понад чотири мільйони гривень. Це кошти з Державного бюджету та співфінансування громади.

Новий центр, який розташований у приміщенні палацу культури «Кристал», надаватиме 245 високоякісних адміністративних послуг — соціальних, земельних та інших. Це, зокрема, реєстрація актів цивільного стану, реєстрація місця проживання, паспортні послуги, реєстрація юридичних осіб та ФОПів, земельні питання, соціальні послуги, єМалятко та інші. У новому приміщенні забезпечено максимально комфортні умови для обслуговування.

«Центр доступний для людей з інвалідністю. Приміщення обладнано дитячим куточком. Ще однією перевагою є облаштований дитячий куточок у зоні очікування», — зазначила заступник міністра цифрової трансформації України Людмила Рабчинська.

Львів.

Фото Новояворівської міської ради.