Станом на 7.00

«Сьогодні, 24 лютого, о 5.00 збройні сили Російської Федерації розпочали інтенсивні обстріли наших підрозділів на сході, завдали ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних Сил України. Водночас агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону та на межі з ТОТ АР Крим.

Сили оборони держави, користуючись правом на самооборону відповідно до ст. 51 Статуту ООН, надають гідну відсіч спробам противника прорвати кордон. Ситуація контрольована. Російські війська зазнають втрат».

Станом на 11.00

«У Чернігівській області противник був зупинений. Важкі бої ведуться на Харківському напрямку та в районі проведення операції Об’єднаних сил. На об’їзній дорозі міста Харків спалено 4 танки окупантів.

Силами наших військ повернено під повний контроль міста МАРІУПОЛЬ та ЩАСТЯ. Знищено не менш як 6 літаків, 2 вертольоти та десятки одиниць броньованої техніки ворога. У районі Щастя знищено майже 50 російських окупантів.

Складна ситуація на Херсон-ському напрямку, проте сили оборони України дають відсіч агресору».

Станом на 12.00

«Над Луганщиною збито літак збройних сил російської федерації. Це вже сьомий літак окупантів збитий за сьогодні українськими підрозділами протиповітряної оборони».

На 13.00

«Збройними силами держави-агресора Російської Федерації завдано понад 30 ударів крилатими ракетами «Калібр», РСЗО, авіацією та артилерією по об’єктах цивільної та військової інфраструктури України.

Противник продовжує наступ за підтримки армійської авіації з перетином українського кордону на напрямках Армянськ—Херсон, Чаплинка—Каховка.

Відмічається робота диверсійно-розвідувальних груп у Бессарабському операційному районі та в Чорноморській операційній зоні.

Угруповання Об’єднаних сил перейшло до ведення оборонної операції.

Визначені оперативні угруповання військ здійснили перегрупування та переміщення в райони виконання завдань для ефективної відсічі російської агресії.

Оперативно-тактичні угруповання ведуть оборонні бої на всіх напрямках висування противника».

Станом на 14.00

«Збройні Сили України ведуть напружені бойові дії на напрямках висування противника.

У Чорноморській операційній зоні Збройні Сили України використовують безпілотні літальні апарати «Байрактар».

На напрямку Рудня (Білорусь) — Виступовичі (Україна) противник намагався перетнути державний кордон силами двох танків, броне-
транспортерів та автомобільної техніки.

Унаслідок бою ворог зазнав втрат: знищено 5 бронетранспортерів та автомобіль.

Зупинено наступ танків противника в районі Путивль.

Над Вишгородом збито вертоліт КА-52.

За міста Генічеськ, Скадовськ, Чаплинка ведуться бої.

Зберігайте спокій! Стежте за інформацією на офіційних ресурсах!

Разом до Перемоги!»

Станом на 15.15

«З території Республіки Білорусь випущено 4 балістичні ракети в південно-західному напрямку».