Про це інформує Київська обласна державна адміністрація на своїй офіційній сторінці в мережі.

Знову зі світлом:

– 100 954 домівки,

– лікарні в Броварах та Ірпені,

– водоканали в Бучі, Броварах та Іванкові,

– хлібозавод, цегляний завод в Іванкові,

– пожежна частина у Бучі,

– газорозподільний пункт у селі Плоске Броварського району.

Минулого тижня в Київській області знову загострилася ситуація через повітряні атаки нападників та влучання ракет в інфраструктуру населених пунктів. Тому аварійним бригадам доводиться знову лагодити мережі в містах та селах, де раніше вже виконувалися роботи з відновлення.

 

Зокрема, 17 квітня частково відновили електропостачання:

– у Бучанському районі в місті Ірпінь, смт Макарів та Гостомель, а також в селах Королівка, Калинівка, Людвинівка, Забуяння.

– у Вишгородському районі частково повернули світло у села Старі Петрівці, Гаврилівка, Лісовичі.

За минулу добу аварійні бригади ДТЕК відновили електропостачання для понад 22 тисяч споживачів у Броварах, де вранці напередодні  стався ворожий обстріл і була пошкоджена одна з високовольтних підстанцій Броварського району.

Без світла залишаються ще тисячі домогосподарств, яким енергетики планують відновити електропостачання найближчим часом.

Енергетики ДТЕК планують виконувати роботи з відновлення електропостачання ще у 35 населених пунктах Броварського, Бучанського та Вишгородського районів. Повернути світло всім мешканцям Київщини заплановано до 1 червня, –  інформує Київська обласна державна адміністрація на своїй сторінці в мережі

 «Голос України»