Про це розповів начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека. Він подякував усім, хто долучився до благородної справи створення лісів.

Окрім того, лісівники Львівщини стали волонтерами. Вони співпрацюють з колегами із Польщі, які передають гуманітарну допомогу для потреб Збройних Сил України. Відправлено транспорт із військовими медичними аптечками, професійними сумками першої медичної допомоги, ліками та медичними препаратами. Для допомоги ЗСУ передано постіль, білизну, спальні мішки, теплий одяг, засоби гігієни та харчові продукти.

Колеги з надлісництва Томашів Люблінської дирекції передають через лісівників Львівщини гуманітарну допомогу від Регіональних дирекцій лісів Польщі.

Також львівські лісівники розмістили жителів зі сходу України у Національному природному парку «Сколівські Бескиди». Тут не чути вибухів і можна спокійно пережити воєнний час. Притулок, де є тепло, вода, кухня, санвузли, пральня тощо, розрахований орієнтовно на 200 осіб. Для дітей створена ігрова кімната, а також за потреби можна підібрати одяг і взуття. Організовано харчування. Допомогу в створенні цього прихистку надали міжнародні партнери – Aevis Foundation, Frankfurt Zoological Society Zoological Society (Німеччина), Fundatia Conservation Carpathia (Румунія).

Фото Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.