До 11 травня кожному учаснику Національного мультипредметного тесту на мобільний телефон має надійти повідомлення від Українського центру оцінювання якості освіти з логіном та паролем, необхідними для входу на його віртуальну Інформаційну сторінку. Якщо вступник до 11 травня не побачить такого повідомлення, то з 12 по 19 травня зможе зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію» й отримати відповідні дані.

Нагадаємо, що цьогоріч замість ЗНО абітурієнти складатимуть Національний мультипредметний тест. Як роз’яснили в УЦОЯО, традиційно учасники ЗНО отримували сертифікат. Цей документ був обов’язковим для проходження тестування та містив дані для входу на Інформаційну сторінку учасника ЗНО. Саме звідси випускники дізнавалися про дату й місце проходження тестувань та про свої результати.

Цьогоріч надсилати сертифікати немає змоги, тож необхідну інформацію випускники дізнаються з смс-повідомлень від Centr_ZNО. Мобільними операторами від імені УЦОЯО вже надіслано 400 тисяч таких смс. В УЦОЯО просять майбутніх учасників Національного мультипредметного тесту обов’язково зберегти отриману з смс-повідомлення інформацію.