Їх як благодійну допомогу передали представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні. З останніми фахівці Головного управління ДСНС в області співпрацюють уже досить тривалий час. Однак саме сьогодні, коли в нашій державі триває війна з російськими агресорами, така підтримка міжнародних партнерів, як то кажуть, на вагу золота.

Надто з огляду на те, що рятувальникам із відносно спокійної Полтавщини доводиться допомагати колегам із фронтових регіонів, які найбільше потерпають від обстрілів, бомбардувань та інших звірств російських окупантів. Зокрема, вони виїжджали розбирати завали у Харкові, коли там смертоносні «подарунки» від рашистів буквально сипалися з неба.

Не менш небезпечним стало розмінування території сусідньої Сумщини. Зрештою, війна не оминула й рідний край. Справжнім випробовуванням для вогнеборців області було гасіння масштабних пожеж у Кременчуці після ракетних ударів ворога по тамтешніх нафтопереробному заводу й теплоелектроцентралі.

Оскільки бойові дії в гарячих точках й атаки з повітря території України продовжуються, то наповнені всім необхідним і зручні у використанні аптечки для надання домедичної допомоги стають воістину рятівними в буквальному значенні цього слова.

Полтава.

Фото зі сторінки Головного управління ДСНС в області.