Священики відслужили літургію, після чого траурна процесія вирушила на кладовище Кальварія – через вулиці Олександра Довженка, площі Поштову та Жупанатську. Поховали Героїв на Пагорбі Слави. Про це інформують з міськради.

29-річний ужгородець Олександр Сєроусов навчався у школі № 1 (зараз Лінгвістична гімназія»), згодом у ЗОШ № 20. Закінчив кулінарне училище, працював піцейоло. Мріяв стати пілотом. Друзі відгукуються про нього, як про надзвичайно добру і чуйну людину, вірного товариша. У 2014-2015 роках захищав Україну під час антитерористичної операції. І 25 лютого нинішнього року, на другий день після початку повномасштабного вторгнення росії, Олександр добровольцем пішов служити у 128-му гірсько-штурмову Закарпатську бригаду. Захищаючи Вітчизну, загинув від мінометного обстрілу 9 травня.

45-річний ужгородець Роберт Мадяр став на захист держави 24 лютого, у перший день збройної агресії росії. Був гранатометником гірсько-штурмової бригади. Загинув від важких поранень, які дістав у боях у селищі Ямпіль Донецької області також 9 травня.

Вічна пам’ять і слава захисникам України!

Фото прес-служби міськради.