Після звільнення від нелюдів у формі армії рф населених пунктів на Харківщині стало відомо про нові жахливі факти звірств. Як повідомляє Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова на своїй сторінці у Фейсбуці, впродовж останнього тижня саме з Харківщини, звідки ЗСУ вибивають ворога, надходить більшість дзвінків в Офіс Омбудсмана. Від самих жертв та їхніх рідних.

«Учора (18 травня. – Авт.) лише за одну годину, через пережите сексуальне насильство, звернулися 10 осіб, з них 8 – зґвалтовані неповнолітні. У тому числі двоє хлопчиків 10 років. Упродовж останньої доби отримали 56 дзвінків, – зазначає Людмила Денісова. – Трійнята 9 років, дівчата. Зґвалтовані рашистами мають тяжкі травми статевих органів. Усе це на очах у матері, вона в шоковому стані. Ізюм. Звернулася мама, на її очах дев’ятимісячну донечку зґвалтували свічкою. Однорічного хлопчика ґвалтували двоє, помер. Дівчинка двох років, ґвалтували двоє, залишилася живою. Зґвалтовані чоловіки  67 та 78 років». 

За цією жахливою статистикою – нелюдська, небачена злоба і жорстокість, моральне виродження росії. Війна рф, розв’язана проти суверенної України, зняла маски з носіїв «вєлікой русской культури» і показала їхню справжню сутність. Це – абсолютне зло, яке не піддається перевихованню  і має бути знищене.

Сексуальні злочини рашистів Людмила Денісова назвала геноцидом українського народу, вчиненим з особливою жорстокістю!
 
«Це порушення не лише норм міжнародного гуманітарного права, а й самої його суті, моралі цивілізованого світу! Звертаюся до Комісії ООН з розслідування порушень прав людини під час військового вторгнення рф в Україну з проханням врахувати ці факти геноциду українського народу, – заявляє Омбудсман. – Я закликаю наших партнерів в усьому світі посилювати санкційний тиск на рф, надавати Україні наступальну зброю, долучатися до розслідувань злочинів рашистів у нашій державі!  Ворог має бути зупинений, а всі причетні до звірств в Україні – постати перед судом!»