«Русскій воєнний корабль … ВСЬО!». 

Поштову марку "Русский военный корабль, иди нах*й" ввели в обіг 12 квітня. Її назва – слова українських захисників острова Зміїний у відповідь російському кораблю, які стали символом спротиву військовій агресії рф. Уже наступного дня цей самий крейсер "Москва", який йшов захоплювати Одесу, підбили протикорабельними ракетами "Нептун" українські військові, а згодом він потонув. Марка здобула велику популярність. "Укрпошті" навіть довелося обмежувати продаж марок "в одні руки" через надвисокий попит. Так, на благодійному аукціоні, що відбувався на Prozorro.Продажі, марку з кораблем продали за 5 млн гривень. Усі кошти спрямували на допомогу українській армії. 

19 травня "Укрпошта" анонсувала старт продажів другої серії марок, присвяченого відсічі "русскому воєнному кораблю" – але тепер вже після того, як українські військові його потопили. 23 травня ми святкуємо День морської піхоти України. Так сталося, що на цей день припадає 40 днів з моменту „трагічної“ загибелі російського крейсера „Москва“ — тож це подвійне свято. 

Тому саме 23 травня "Укрпошта" випустить марку „Русскій воєнний корабль … ВСЬО!“ і почне її продаж. 

Нова марка вийде накладом в 5 млн примірників — тобто в 5 разів більше, ніж перша. Її випустять у двох номіналах: «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Смерть ворогам!» F — для відправлень по Україні та «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Слава нації!» W — для міжнародних відправлень.

Окрім марки з актуальним положенням корабля для замовлень онлайн будуть доступні футболки, світшоти, магніти та конверти першого дня випуску, а також інші тематичні марки. На більшості онлайн-майданчиках буде реалізована можливість благодійних донатів на підтримку армії і тих, хто постраждав від воєнних дій. Також "Укрпошта" обіцяє пришвидшений випуск марки про перемогу Kalush Orchestra.

А в Києві з’явилася перша клумба з російським кораблем. Квітковою композицією, що символізуватиме незламний дух українського народу під час війни, стала клумба у вигляді марки із зображенням українського військового на фоні російського корабля. Символічну композицію зробив колектив Дніпровського зеленбуду біля станції метро "Лівобережна". Це панно розміром 14 на 4,5 метра сформоване із декількох тисяч квітів різних сортів.