Це – дикість, варварство,  цілковите виродження росії. Після визволення населених пунктів Херсонщини від російських окупантів стало відомо про нові факти сексуального насилля монстрів у формі армії рф.
 
На телефонну лінію психологічної допомоги Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини звернулися мешканці Олександрівки Херсонської області, що дали дозвіл на публікацію інформації про факти сексуальної  наруги. 
 
«Рф використовує зґвалтування та сексуальне насильство в інших формах як тактику ведення війни, систематично, повсюдно і з вражаючої жорстокістю, - повідомила у Телеграмі Омбудсман Людмила Денісова. -  Двоє дівчаток 12 та 15 років зґвалтовані рашистами.  Дівчинку 6 місяців росіяни ґвалтували чайною ложкою.  Двоє хлопчиків-близнюків дворічного віку разом з мамою були вдома. Увірвалися 5 рашистів, один тримав матір, решта по двоє гвалтували малюків орально та анально. Діти загинули від отриманих розривів та втрати крові. Трирічного хлопчика на очах у матері зґвалтували два рашисти, від отриманих травм дитина померла».

Зґвалтування як військовий злочин є найважчим злочином, а також однією із складових геноциду, зазначає Уповноважений з прав людини.  Сексуальне насильство суворо заборонено статтею 27 Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни 1949 року.
 
 Український Омбудсман звернулася до заступника Генерального секретаря ООН-спеціального представника з питань сексуального насильства в умовах конфлікту Праміли Паттен у рамках свого мандата ініціювати проведення відповідними органами рф розслідування цих фактів та притягнення до відповідальності винних осіб, а також вжити заходів до запобігання вчинення сексуального насилля російськими військами.  Людмила Денісова також закликала світову спільноту забезпечити запровадження персональних санкцій проти політичних лідерів, командирів армії рф та виконавців цих страшних злочинів.
 
Нагадаємо, що СБУ оприлюднила фото рашиста, який ґвалтував на Київщині українських жінок. Це 21-річний Булат Фассахов із Татарстану.

На ілюстративному фото – лялька-пупс.