Помічено рух і в районі луганської «Чорнобаївки», де окупанти кілька разів невдало форсували Сіверський Донець, – села Білогорівки.

«Нині для Луганщини найважчий час за всі вісім років війни, росіяни знищують усе, стягнувши в нашу область шалену кількість бійців і техніки. На окупованих територіях тримають напоготові вертольоти та важку зброю, – повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. – Стає тільки гірше. Те, що роблять загарбники, важко описати словами. Вони вбивають наші міста, трощать усе навколо. Сєвєродонецьк – ледь живий. Обласний центр закидали авіабомбами».

У Сєвєродонецьку ворог гатить по скупченню людей. У місті шестеро загиблих та щонайменше восьмеро поранених, більшість – поблизу сховищ. Знаючи про місця, де розташовані укриття, росіяни спрямовують снаряди саме по них. Ворог навмисно завдає ударів також по школах. Поблизу одного з навчальних закладів поранено жінку. 

Нині терористами повністю прострілюється траса Лисичанськ – Бахмут, де активно працюють ворожі ДРГ. 

«Ситуація на межі критичної, – наголосив Гайдай. – Вільна Луганщина нині як Маріуполь. Ми форпост, який стримує навалу і точно стримає. Незважаючи на перевагу ворожої армії, переможемо саме МИ, бо ми воюємо за свою землю».

Фото Луганської обласної військової адміністрації.