Один із рашистів, який воює на території України (його дружина у телефонній перехопленій СБУ розмові називає коля), про те, як він зарізав заручника, розповідає, як про радісну подію – зі сміхом, з веселими нотками. З гордістю. 

– Укра поймали вчера… Укра поймали, – перше, що повідомляє дружині рашист. 

– Ну... 

– Много чего интересного. Ну теперь он в ином мире. 

– Ну так и (нецензурна лайка) с ним. Ладно. 

– Я ему свой свинокол прямо в сердце вогнал. 

– Это не вампир, коля, это не так работает, – веселиться у відповідь «мирна» мешканка росії. 

– У меня там нож есть, двусторонней заточки. Клинок такой, как у Фродо Беггинса. Говорят, ну все, кончайте с ним… Нет, нет, а-а-а-а, и все… (рашист зі сміхом розповідає про розпач приреченої людини в останню хвилину її життя). Так что я свою мечту… я же хотел человеку сухожилия перерезать и вставить кол. 

Садист коля в російській армії далеко не один. Власне вся російська армія – колективний садист. Про це свідчить ще одна перехоплена Службою безпеки України телефонна розмова, у якій рашист зізнається у знищенні мирних жителів. 

– Из горы прямо начали х*...рить пятиэтажку. Всю разбили, – каже окупант своєму співромовнику. – Сказали сдалека разбить высотку эту и пох*уй, что там мирные жители. Путин дал им время съ*ебаться, а они не съ*ебались. 

Розмова двох рашистів густо пересипана нецензурною лайкою. Аби виправдати свої злочини, вбивця українців повторює телевізійну пропаганду і каже, що у розбитому будинку на першому поверсі були мирні мешканці, на другому кулеметники і гранатометники, на третьому знову мирні люди, а на четвертому «стоят стрелки-снайпера, а на крыше противотанковое оружие, ПТУРы, джавелины». 

Ось такий «руский мір». І куди б він не прийшов, несе з собою смерть і руйнування.

На знімку: зруйновані рашистами будинки у Бородянці (Киїівська область).