Стрічку на дверях директор обласної дирекції Ярослав Цюпак перерерізав разом з почесними гостями, двома дівчатками та хлопчиком, одягнутими з нагоди відкриття та дитячого свята у вишиванки. Представляючи гостей від влади, Ярослав Цюпак привітав і діток з Міжнародним днем захисту дітей та назвав їх майбутньою українською владою. 

А далі сказав таке: "Дорогі друзі, шановні клієнти "Укрпошти"!
Сьогодні можемо привітати вас та наш колектив з відкриттям нового сучасного, навіть модерного поштового відділення, з індексом 58006 та з прекрасною операційною залою у житловому комплексі "Водограй", за адресою вулиця Воробкевича, 33. Звертаю вашу увагу, що це вже друге поштове відділення відкрите Чернівецькою обласною дирекцією АТ "Укрпошта" під час війни.

Ми цілковито підтримуємо наші ЗСУ, причому, не на словах, а на ділі, віримо у Перемогу, яка наближається, і продовжуємо робити все, щоби створити належні умови для буковинців, чернівчан, а також тимчасово переселених осіб. Переконаний, нове відділення сподобається всім.

А що стосується листів, то ми приберегли для продажу сьогодні другу тематичну марку серії "Русскій воєнний корабль..." - "Русскій воєнний корабль... Всьо!". 

Тож ті, хто не мав можливості придбати цю марку у день погашення, могли це зробити сьогодні. Крім того, день відкриття збігся з Міжнародним днем захисту дітей. Днем, який має сьогодні важливий зміст для України. Бо лише за попередніми підрахунками, російські окупанти вбили понад 400 українських дітей, в росію викрадено 250 тисяч маленьких українців. З них понад 2 тисячі - сироти. Ми мусимо їх повернути додому.

Того дня в новому поштовому відділенні ми проводили благодійну передплату для дитячих будинків та інтернатів, діти отримуватимуть дитячі журнали та газети. Одночасно можна було передплатити і загальноукраїнські видання. Хто не встиг - долучайтеся!

-- Вдячний представникам обласної та міської влади, Михайлові Павлюку та Сергію Добржанському, котрі сьогодні розділили з нами свято. А також журналістам і майбутнім відвідувачам відділення. Ваша увага - свідчення високої оцінки наших зусиль у цей нелегкий період. Разом ми переможемо!", - заявив Ярослав Цюпак.

Фото автора та колег-журналістів.