Фойє навчального закладу перетворилося на справжній ярмарок, на який завітали батьки, а також місцевий парох о. Андрій. На столах – печиво, тістечка, власноруч виготовлені прикраси. З охочих їх придбати навіть черги вишикувалися. Тут проводили також цікаві майстер-класи.

Виручені під час ярмарку кошти, а їх зібрали понад 12 тисяч гривень, передадуть на потреби ЗСУ.

«Коли зайшла в школу – сльози виступили на очі від побаченого, як учні серйозно і щиро підготувалися до цієї акції, – ділиться директор ліцею Оксана Клепуц. – Це не перша благодійна акція у школі. Протягом останніх місяців тут організовували багато добрих справ. Учні активно долучалися до плетіння маскувальних сіток, випікання печива, приготування різних домашніх смаколиків, малювали малюнки, робили сувеніри воїнам, збирали для них дорожній провіант тощо».

«Це був рік напруженої праці та серйозних випробувань. Було важко, незвично й тривожно. Але в цей складний час усі стояли пліч-о-пліч – відповідально навчалися, приймали внутрішньо переміщених осіб, займалися волонтерством та допомагали захисникам.

Дорогі діти! Ви – найбільший скарб нашої держави! Бажаємо кожному з вас щасливої долі! Від вашої старанності і сумлінності залежить майбутнє нашої України. Перемога за нами! Все буде Україна!» – зазначили у Стрийській районній військовій адміністрації.

Фото Стрийської РВА.