Про це повідомив  народний депутат, член Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Олександр Пасічний на своїй сторінці у соціальній мережі.

Нині у цього закладу охорони здоров’я з’явилися нові завдання та більше навантажень, що викликані особливостями роботи у воєнний час, – пише народний обранець. – Утім, керівництво та медичний персонал гідно виконують свої функції, надають якісну медичну допомогу, розширюють перелік медичних послуг.

Олександр Пасічний повідомляє, що нещодавно МОЗ визнало миколаївський госпіталь реабілітаційним центром для військовослужбовців. Тож відтепер наші бійці, які дістали поранення на фронті, захищаючи батьківщину, отримують висококваліфіковану допомогу. Звісно, надається допомога і мирним жителям, зокрема й тим, які постраждали внаслідок обстрілів окупантів.

Народний депутат повідомив, що під час зустрічі із керівником госпіталю Оленою Кузьміною обговорили нагальні проблеми життєдіяльності закладу, визначили пріоритети подальшої співпраці.

А ще народний обранець резюмує, що, незважаючи на те, що лікарям доводиться працювати практично в бойових умовах, під звуки сирен та канонад, вони продовжують надавати якісну професійну медичну допомогу.

Насамкінець Олександр Пасічний висловив щиру вдячність відважним людям, які рятують життя та здоров’я українських громадян. Поспілкувався із трудовим колективом госпіталю, пацієнтами, бійцями територіальної оборони.

Разом із Оленою Кузьміною оглянули новий операційний блок для проведення сучасних високоточних оперативних втручань. І це особливо важливо саме у воєнний час. Хоча, звісно, ми всі чекаємо на перемогу, коли це обладнання послужить і мирному населенню, – підсумував народний депутат.

Нагадаємо

Минулого року завдяки сприянню народного депутата, члена Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Олександра Пасічного у виділенні коштів державної субвенції для КНП «Миколаївський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни» Миколаївської обласної ради придбано сучасне медичне обладнання. Нині воно надійшло і використовується в повному обсязі.