Там він послідовно й наполегливо опікується захисним спорядженням для воїнів Збройних Сил України та територіальної оборони. Велика увага приділяється також переселенцям із зони бойових дій, соціально незахищеним громадянам та ветеранам.

Нещодавно парламентарій разом із міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком (на знімку праворуч) відвідали окремий батальйон територіальної оборони ЗСУ.
З перших днів повномасштабної війни Сили тероборони показали себе як важлива, повноцінна і потужна частина національного спротиву російській агресії.

На Звенигородщині сформовано окремий батальйон тероборони ЗСУ (на знімку), зона відповідальності якого охоплює всі територіальні громади центральної частини Черкащини. Саме тут бійці проходять вогневу підготовку, бойове злагодження, після чого можуть бути направлені для продовження служби на фронт.

Сергій Нагорняк передав військовослужбовцям 545 якісних сертифікованих бронежилетів 4-го класу захисту, 550 кевларових шоломів, що повністю покрило потреби частини.

За депутатським зверненням і особистим проханням народного обранця міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко передав бійцям спеціалізований медичний автомобіль, пристосований для надання невідкладної допомоги при пораненнях.

— Наші воїни вразили весь світ своїми мужністю, стійкістю та самопожертвою в ім’я свободи і суверенітету рідної України, — зазначив парламентарій. — Ворог дуже небезпечний, жорстокий і цинічний. Щоб зупинити дику оскаженілу орду потрібно всім згуртуватися, працювати з потроєною енергією задля допомоги Збройним Силам України. І тоді Перемога буде за нами. Я в це вірю й роблю все можливе, щоб якнайшвидше наблизити цей час.

Черкаська область.

Фото надано прес-службою народного депутата Сергія Нагорняка.