Про це інформує Харківська міська рада на власній сторінці у Фейсбуці з посиланням на звернення харківського міського голови Ігоря Терехова до мешканців міста Харкова. Ось воно.

"Дорогі харків'яни!

З першого дня стріляли саме по нас, мирних жителях Харкова. Житлові будинки, ринки, торгові центри, школи, спортивні комплекси, університети та інше. Але найстрашніше - зупинки громадського транспорту. Саме туди окупант бив вранці середи та четверга. Якраз у той самий час, коли багато хто з вас їхав на роботу. У четвер - троє загиблих та 23 поранених. У середу на зупинці - троє поранених та троє вбитих. Серед них - 13-річний хлопчик. Найстрашніше для батьків - ховати своїх дітей! Слава Богу, що його 15-річна сестра, яка була з ним на зупинці і була поранена, почувається краще і лікарі сподіваються на її якнайшвидше одужання.

Цей терор проти нас триватиме. А наше головне завдання сьогодні - вижити та жити. Побудуйте свій графік пересування містом так, щоб мінімізувати ранкові поїздки наземним транспортом. Частіше користуйтеся метрополітеном - на сьогодні це найбезпечніший спосіб пересування.

Якщо вам потрібні продукти чи інша допомога - працюють наші управління соцзахисту та волонтерські організації. Ви завжди можете туди звернутись і вам допоможуть.

І пам'ятайте головне - ми обов'язково переможемо!"

За матеріалами прес-служби Харківської міськради.

Фото зі сторінки Харківської міськради у Фейсбуці.