«Колектив ДП «Березнівський лісгосп», як і всі підприємства нашого управління, активно підтримує ЗСУ», — зазначив начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат обласної ради Віталій Сухович.

— Наш колектив перерахував зі своїх зарплат на потреби армії та допомогу постраждалим від війни 1 мільйон 533 тисячі гривень, — розповідає голова профкому Березнівського лісгоспу Олександр Нехвядович (на знімку).

Березнівські лісівники для ЗСУ передали десять транспортних одиниць, закупляли амуніцію для військових — бронежилети натовського зразка, кевларові каски, а також тепловізор, квадрокоптер, три побутові генератори, аптечки тощо. 212,7 тисячі гривень переказав колектив у благодійний фонд «Україна для героїв»

— Формували ми і гуманітарні продуктові вантажі для постраждалих від війни регіонів, для наших захисників. Одну з поїздок з їх доставки очолював директор лісгоспу Леонід Кльоп, — продовжує Олександр Нехвядович. —

Для виплати заробітної плати колегам-лісівникам із державних підприємств «Очаківський лісгосп», «Новомосковський лісгосп», «Пологівське лісомисливське господарство» наш лісгосп надав 580 тисяч гривень допомоги. На продукти харчування для переселенців спонсорували 68 тисяч гривень.

Їм надали 120 тисяч гривень допомоги. Тепер колектив ДП «Березнівський лісгосп» працює і за себе, і за них, щиро прагнучи, щоб якомога швидше закінчилась війна і всі живими повернулися додому.

Рівне.

Фото автора.