Для фронту...

Ремонт автомобілів для потреб військових на фронті працівники господарства здійснюють постійно, розповів керівник підприємства Василь Моцний (на знімку). На рахунку  — вже понад півсотні машин. Часто на ремонт притягують автомобілі, які не працюють узагалі. На підприємстві їх ремонтують, фарбують, відновлюють усе — від світла до двигуна.

«Ніколи не відмовляємо в ремонті, не одну власну машину підприємства передали для фронту. Сьогодні неможливо недооцінити внесок наших захисників у «гарячих точках», тому ми тут, у тилу, маємо щодня своєю працею і зусиллями забезпечувати підтримку кожного, хто нас захищає, виборює перемогу», — зауважив Василь Кузьмович.

Загалом на допомогу українській армії з «Колосу» відправили вже чимало техніки. Зокрема, на прохання військкомату передали 18 автомобілів. Майже два десятки авто відправили до військових підрозділів. У травні придбали чотири автомобілі швидкої допомоги, які укомплектували всім необхідним медичним обладнанням, препаратами та ліками. Три з них вирушили на передову, одна карета «швидкої» працює на потреби лікарні в області.

Для земляків...

Забезпечують обласну лікарню і продуктами. Щотижня привозять до лікувального закладу тонну м’яса, півтонни борошна, 500—600 яєць, крупи, консервацію.

Для співгромадян...

Нині організації, фізичні та юридичні особи з різних куточків України та світу підтримують Херсон, на визволення якого всі так довго чекали, його незламних жителів. Долучився до цієї благородної справи і «Колос» — з господарства на Херсонщину відправили 18 тонн борошна та 20 тонн крупи.

«Потрібно допомогти людям, які тривалий час перебували під окупацією, — переконаний керівник підприємства. — Ми розуміємо, як складно їм сьогодні. Підтримаємо, допоможемо».

Попереду ще чимало завдань

Намагаємося тримати тісний зв’язок з усіма. Ми разом багато зробили, але попереду ще чимало завдань. Маємо якісно використовувати увесь ресурс, щоб допомога для наших воїнів була ефективною. Я завжди на зв’язку, завжди готовий допомагати. У нас у всіх одна мета — захист нашої рідної країни, збереження життів українців».

Кіровоградська область.

Фото надано автором.