Тут чуйно ставляться до пацієнтів. А це дуже і дуже важливо, коли людина в біді і потребує не лише медичної допомоги, а й моральної підтримки.

— Іноді добре слово, якась навіть незначна допомога дуже потрібні. Особливо у цей складний час, — каже один з пацієнтів. — І я її тут відчуваю, за що вдячний працівникам госпіталю.

— У приміщеннях чисто, затишно. Харчування прекрасне. Ті, хто готують смачні страви, залишаються, так би мовити, поза кадром, але ми їм дуже вдячні, — доєднується до розмови інший пацієнт.

— Скільки зусиль треба докласти колективу, щоб навіть у цей складний воєнний час так високо тримати марку. Та й територія мальовнича, доглянута, — чую відгуки інших.

— Я сьогодні ходив на реабілітаційні вправи. Дуже професійно, на мою думку, працюють у фізіотерапевтичному відділенні, яке очолює Мохаммед Тімраз. А реабілітологи Алла Новак,

Людмила Гарасимович, Ольга Фролова просто творять дива, повертаючи людей до повноцінного життя, — поділилась враженнями пацієнтка.

Оскільки пацієнти закладу неупереджені, то послухала їхні думки. Чула схвальні відгуки про завідувачку неврологічного відділення Зінаїду Веремчук, завідувачку терапевтичного — Оксану Рудь, лікарів Ірину Каспришину, Руслану Климович, Віктора Кадевського, Олександра Лайтара, Олександра Каспришина та інших.

Над іміджем закладу працює весь колектив.

Ось що розповіли, зокрема, про неврологічне відділення на чолі із Зінаїдою Веремчук. Хоча такі само хороші відгуки і про інші. Старанно й уважно ставляться до пацієнтів старша медсестра Ірина Яцук, постові медсестри Лілія Чабарай, Наталія Гринь, Алла Маринич, Любов Лобащук, Леся Кривульська, Тетяна Нестерук, медбрат Микола Васильчишин, маніпуляційна медсестра Юлія Рачок.

Пацієнти відділення просять назвати старанних молодших сестер. Їхня праця не помітна на перший погляд, але така потрібна. Серед таких Валентина Ярмолюк, Валентина Лисенко, Галина Жмудовська, Надія Лойко, Тамара Бойко, Ольга Пономар, Оксана Демидович, Тетяна Каленик, Віка Бусел, а також сестру-хазяйка Аллу Кузьмінчук. В їдальні порядкують Наталія Лінник, Тетяна Мосійчук, Олена Рибчинська.

— Останніми роками поліпшилась матеріальна база госпіталю. Як би скрутно не було, держава й обласна влада дбають про наш медзаклад, де тільки за 2022 рік пролікували майже 4 тисячі осіб, — каже начальник госпіталю Андрій Бурачик.


Рівне.