Вересень 2022 року. Бійці територіальної оборони України біля свіжо перефарбованого (з кольорів російського прапора на український) в’їзного знаку у визволеному від російської армії селищі Шевченковому Харьківської області.

Фото uk.wikipedia.org.

16 листопада 2022 року. Визволення Херсона.

Фото Олександра КЛИМЕНКА.

10 квітня 2022 року. Наслідки боїв у Чернігові.

Фото Олександра КЛИМЕНКА.

Квітень 2022 року. Буча, вулиця Вокзальна.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.

6 травня 2022 року. Пам’ятник Шевченку у Бородянці.

Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.

2 квітня 2022 року. На дорозі біля Милої стоять розстріляні росіянами автомобілі та лежать тіла людей.

Мирні жителі намагались вирватись з Києва по Житомирській трасі.

Фото Олександра КЛИМЕНКА.

Українські бійці встановлюють Державний прапор на острові Зміїний у Чорному морі (Одеська область). Фото опубліковано 7 липня 2022 року.
Понад 2 місяці тривала операція з визволення острова Зміїний у Чорному морі (входить до складу Одеської області). З кінця лютого він був окупований російською армією.

Увечері 13 квітня 2022 року стало відомо, що українськими протикорабельними ракетами «Нептун» було вражено флагман чорноморського флоту рф ракетний крейсер «Москва».  Після цього крейсер із 16 крилатими ракетами вийшов з ладу та затонув.

Фото OSINTtechnical (Twitter).

Супутниковий знімок російського аеродрому «Енгельс» після вибуху 5 грудня 2022 року. Видно скупчення пожежних машин, сліди від пожежної піни та пошкоджений Ту-95.

Від аеродрому в Енгельсі до найближчої території, підконтрольної Україні, приблизно 700 кілометрів. На авіабазі розміщуються стратегічні бомбардувальники Ту-160 та Ту-95МС. З аеродрому, зокрема, злітають російські літаки, які атакують цілі в Україні. Ту-95МС та Ту-160 — носії ядерної зброї та входять до складу російських сил стримування ядерної загрози.