Починаючи з грудня патріоти змогли організували збір коштів і придбати за них для потреб ЗСУ позашляховики Ssang Yong Kyron (85 000 грн) і Jeep Grand Cherokee (185 000 грн, збір коштів триває), причіп для вантажівки (80 000 грн), підзорну трубу (понад 20 000 грн) та шини на легкове авто.

А основним результатом спільної роботи громади на Перемогу, переконані волонтери, є успіхи наших воїнів на фронті. Адже вони відчувають, що їх не просто чекають удома з Перемогою, а намагаються допомогти їм, хто як може, здолати ворога.

Олександр і члени його команди вдячні всім небайдужим, хто бере участь у зборі коштів, хто приносить макулатуру, пластикові пляшки, метал, віддає свої речі на аукціон, хто знаходить автівки, хто їх безоплатно ремонтує і фарбує, хто допомагає пальним, випікає смаколики, приносить борошно, олію, цукор, повидло, шиє сумки на продаж...

«Попереду ще багато роботи, — зауважує Олександр Бакун. — Але ми з вами впораємось, тому що ми — Українці!»

Кіровоградська область.

На знімку: новоукраїнські волонтери з подяками за допомогу від командування військових частин. Воїни цінують допомогу, яку надають їм ті, кого вони захищають.

Фото надано автором.