Коротко переповім листа групи сарненчан. Пишуть, що, крім основної депутатської діяльності, Іван Леончик долучається до надання підтримки нашим захисникам на сході, сприяє переселенцям з тимчасово окупованих територій в облаштуванні житла, підтримує мешканців деокупованих територій Харківської області. «Наш депутат активно працює в окрузі. Він переймається відновленням доріг, облаштуванням освітлення вулиць, створенням паркової зони біля новобудов, облаштуванням огорожі кладовища... Та головне, що він уважний до людей, що завжди старається допомогти, хоча можливості в нього для цього обмежені. Але іноді добре слово дуже багато важить», — це рядки з листа за шістьма підписами.

У Сарненській міській раді підтвердили активність і розважливість депутата Івана Леончика, який ініціює запити щодо фінансування капітального ремонту Будинку культури в селі Цепцевичі, укладання бруківки та освітлення центральних вулиць населених пунктів громади, капітального ремонту доріг. У міськраді розповіли, що Іван Леончик уперше обраний депутатом Сарненської міської ради, нині він голова фракції «Слуга народу».

Депутат Іван Леончик — багатодітний батько, разом з дружиною Наталією виховує чотирьох дітей. Одна дитина тяжкохвора: хлопчик Назарко має інвалідність, у війну, як розповів батько, стан його дуже погіршився, бо він украй негативно сприймає сигнали тривог.

Тож як багатодітний тато і дідусь двох онуків Іван Леончик зацікавлений у якомога швидшій Перемозі, мирі й у міру своїх можливостей робить усе для цього.

Рівне.

Фото надано автором.