Краєзнавчі лауреати

Гощанська. Тут визначили лауреатів краєзнавчої премії імені Івана Шишка. У номінації «Шкільне краєзнавство» переможцем стала Ніна Буркалець з Бочаниці. Її робота розширила знання про історію Гощанського краю, створила цікаві та пізнавальні матеріали для школярів. У номінації «Краєзнавство» переможцем стала Надія Ткачук із Липок. Її дослідницька робота привернула увагу комітету глибиною досліджень та широтою поглядів. Так розповів про лауреатів гощанський селищний голова Микола Панчук.

Турнір пам’яті Героїв

Рокитнівська. На базі Рокитнівського професійного ліцею відбувся турнір зі змішаних єдиноборств на спомин про загиблих воїнів ЗСУ. «Дякую ініціатору турніру Максиму Трохимчуку за організацію такого масштабного заходу. Сподіваюсь, що турнір стане традиційним для нашої громади і буде проводитися щорічно», — сказав рокитнівський селищний голова Григорій Таргонський.

Успішний аукціон

Корецька. Тут відбувся електронний аукціон з продажу права оренди на сім років земельної ділянки сільськогосподарського призначення на території Веснянського старостинського округу за межами села Морозівка. Для чотирьох учасників аукціону оголошена стартова ціна лота — 4954 грн 49 коп. Переможцем земельних торгів стало ТзОВ «Корецькі овочі», яке вноситиме щороку по з 
120 001 грн орендної плати.

Відкрили кімнату реабілітації

Вараська. На базі реабілітаційного відділення Вараської багатопрофільної лікарні за підтримки Вараської організації Товариства Червоного Хреста України в межах проекту BraVo відкрито кімнату спорту та реабілітації. Вона оснащена біговою доріжкою, тренажером, шведською стінкою, карематами, масажними ролами тощо.

На коні у «Вільні»

Мирогощанська. Свого часу ця громада викупила іподром. А зовсім нещодавно на його базі створили Комунальне підприємство «Кінно-спортивний клуб «Вільні» Мирогощанської сільської ради, а заодно ще й п’ять робочих місць. З перших днів роботи «Вільні» сюди приїздять дорослі з дітьми (особливо людно у вихідні), щоб покататися верхи на конях, поні, отримати індивідуальні уроки верхової їзди, взяти участь у виїзних екскурсіях, зробити фотосесію, розповідає мирогощанський сільський голова Надія Чух.