«Ворскла» (Україна, Полтава) — «Діла» (Грузія, Горі). 2:1.

Голи: Ковталюк, 57, Феліпе Родрігес, 73, Кане, 90+3.

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Чеснаков, Сантана (Хрипчук, 83), Крупський, Феліпе Родрігес, Павлюк, Юрченко (Нестеренко, 74), Кане, Степанюк, Челядін (Скляр, 74).

Тренер — Віктор Скрипник.

«Діла»: Кучеренко, Чітеішвілі, Дзоценідзе, Тевзадзе, Вандерсо, Жан Віктор (Андронікашвілі, 69), Сантос, Парулова (Сардалішвілі, 69), Гоміс (Кухіанідзе, 80), Ковталюк, Гейл (Мзвакалі, 74).

Тренер — Андрій Демченко.

Рефері — Нікола Попов (Болгарія).

Тихи (Польща). Міський стадіон.

«Ворскла» здобула вольову перемогу. Це їй вдалося завдяки тому, що значно краще провела другий тайм. А до перерви суперники діяли невиразно і без моментів. Хоча була невеличка перевага полтавців.

Початок другого тайму нас засмутив. Гості, які нічого путнього не створювали, відкрили рахунок. Після передачі Жана Віктора в один дотик влучно пробив Ковталюк. Як то кажуть, привіт від співвітчизника.

Утім, ця невдача немов розбурхала футболістів «Ворскли», які додали в швидкості та рухливості. Відтак справи пішли значно веселіше. Згодом такі зусилля принесли успіх нашій команді — вона встановила рівновагу.

Сталося це так — Степанюк зробив передачу на Юрченка, той знайшов на правому фланзі в карному майданчику Феліпе Родрігеса, який із гострого кута перекинув м’яч через воротаря під дальню стійку.

Було помітно, що підопічні Скрипника надто хотіли виграти. І робили все для перемоги. Вони притиснули суперника до його воріт. І були нагороджені за таку сумлінність і бойовитість. А успіх до них прийшов у доданий до основного час.

Спочатку подачу від Феліпе Родрігеса перехопив кулаком воротар, але м’яч потрапив на ногу Кане. А той пробив, як то кажуть, від душі — і влучив у праву «дев’ятку». Вистраждана, але справедлива перемога українського клубу.

Однак поки що зроблено маленький крок до мети. Адже головний іспит чекає на «Ворсклу» за тиждень у Горі.\

Фото - ФК Ворскла / автор невідомий.