Поєдинок відбудеться на полі стадіону «БайАрена». Арена належить місцевому німецькому клубу «Баєр». Початок зустрічі — 20 листопада о 21:45 за Києвом.

Для команди України то буде завершальний матч групового етапу відбору до чемпіонату Європи.
Українців з македонцями розсудять словенці

Тепер українська збірна готується в Празі (Чехія) до відбірного поєдинку проти суперників із Північної Македонії. Зустріч призначено на 14 жовтня. Вона відбудеться на празькому стадіоні «epet Arena» і розпочнеться о 16:00 (за київським часом).

Визначено бригаду арбітрів на відбірний матч Євро-2024 між Україною та Північною Македонією.

Рефері зустрічі — 43-річний Славко Вінчич. Його асистенти — Томаш Кланчик та Андраш Ковачич. Резервний арбітр — Давид Шамаїч (усі — Словенія).
Вінчич добре знайомий нашим уболівальникам, раніше він 7 разів перетинався з представниками України: тричі судив матчі «Шахтаря» (поразка «Сельті» (0:2) і нічиї з «Манчестер Сіті» (1:1) та «Інтером» (0:0)), також арбітр двічі працював на поєдинках «Динамо» (поразка «Генгаму» (1:2) та «Челсі» (0:3).

Також він зафіксував нічию збірної України з Францією (1:1) у вересні 2021-го у поєдинку відбору на ЧС-2022, а в 2013-му юнацька команда U-17 на його очах поступилася одноліткам з Італії (1:2).