Як повідомив голова Ярунської громади Сергій Романюк, автівку придбали за власні кошти голови чотирьох громад краю — Городницької, Стриївської, Брониківської та Ярунської — у відповідь на запит земляків із механізованої роти 140-го окремого батальйону 115-ї бригади ТрО. Пікап підготували для військових потреб, замінили акумулятор, фільтри і мастило, оснастили зимовими шинами та завантажили смаколиками і теплими речами, які передали для українських воїнів їхні земляки в тилу.

А напередодні поїздки на передову до Сергія Романюка також звернувся його колега — голова Піщівської громади Андрій Радулевич, котрий нині захищає Україну зі зброєю в руках. Його роті терміново був потрібен потужний квадроцикл для виконання бойових завдань в умовах бездоріжжя на фронті. Придбати необхідний транспортний засіб допоміг місцевий меценат, керівник одного із сільгосппідприємств краю.

«Ворог повинен бачити і знати, що наш воїн не один! Що ми всі не віддамо йому нашу рідну землю, землю наших предків, землю наших дітей. У нас просто немає вибору!» — наголошує Сергій Романюк. За словами очільника громади, депутати сільської ради виділили мільйон гривень на придбання необхідного землякам на фронті оснащення — тепловізорів, безпілотників, «старлінків». Окрім того, днями Сергій Романюк оголосив збір коштів на позашляховик для бійців 140-го батальйону і закликає всіх небайдужих долучитися до цієї важливої справи.

Фото зі сторінки Сергія Романюка у Фейсбуці.