Про це Олександр Корнієнко повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Схід України. Лютий 2024 року. Нові «пташки» для наших воїнів, – написав Перший віце-спікер. –  Передали «Посейдони», щоб нищити ворогів та виганяти їх з наших земель. Це дуже важливо для боротьби проти окупантів і досягнення тих цілей, що ставлять перед собою військові».

Перебуваючи на східних позиціях ЗСУ, Олександр Корнієнко зустрівся із воїнами 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Це одна з передових українських бригад, яка, зокрема, тримає позиції на Авдіївському напрямку.

«Поспілкувалися про поточну ситуацію, про те, які є потреби та що необхідно для української перемоги, а також щодо законопроєкту про мобілізацію. Почув все – всі думки, пропозиції та важливі акценти, – підкреслив Перший віце-спікер і наголосив: Наші пріоритети залишаються сталими: справедлива перемога, визволення всіх територій України, політичний тиск на ворога та зробити відповідальність невідворотною для кожного винного».

Олександр Корнієнко висловив захоплення відвагою наших захисників: «Героїзм українців просто не має меж. Подвиги, які поки що невідомі на загал і не можна розголошувати. Але вони вже точно в історії. Наші роблять неймовірні речі. Козацький хоробрий дух відчувається в кожному слові й погляді». 

Перший заступник Голови Верховної Ради України подякував усім захисникам та захисницям: «Ви – наша сила, гордість та незламність». І попросив «продовжувати та посилювати підтримку армії – вона їм дуже потрібна. Вона всім нам дуже потрібна. Донатити, вірити та допомагати.

Слава Україні! Слава Героям!»

Фото зі сторінки Олександра Корнієнка у Фейсбуці.

Підготувала Марта БУК.