Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту та його секретаріат з глибоким сумом повідомляють про раптову смерть на 69-му році життя народного депутата шостого скликання 

ІВАНЕНКА Володимира Григоровича.

Іваненко Володимир Григорович — політичний діяч, видатний спортсмен, тренер, громадський діяч, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, дворазовий чемпіон світу з пауерліфтингу, чотириразовий чемпіон Європи.

Будучи народним депутатом України, очолював підкомітет з питань фізичної культури і спорту Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму. Доклав багато зусиль для розвитку фізичної культури і спорту в Україні, зокрема дитячо-юнацького спорту на Черкащині. Був президентом Черкаської обласної федерації пауерліфтингу та більярдного спорту, очолював комітет ветеранів у раді Федерації пауерліфтингу України.

Члени Комітету та його секретаріат висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати для України Іваненка Володимира Григоровича — народного депутата України шостого скликання.

Пам’ять про Володимира Григоровича буде жити в наших серцях!

Світла пам’ять!