З нагоди столітнього ювілею Національної музичної академії України імені Чайковського в рамках V Міжнародного фестивалю творів мистецтва Ля-Ферте-Бернар (місто Ля-Ферте-Бернар, Франція) за підтримки культурно-інформаційного центру при Посольстві України у Франції відбувся концерт «Перлини камерної музики» за участю артистів Національної музичної академії України Оксани Казанцевої-Кабки (сопрано), Катерини Суглобіної (скрипка) та Ігоря Савчука (фортепіано). Звучали і відомі вокальні та інструментальні мініатюри, і музика, яка нечасто з’являється у концертних програмах. Коло композиторських імен було досить широке — Алар, Брамс, Верді, Майборода, Надененко, Пуччіні.
Окрему сторінку концерту становили перекладення для тріо сопрано—скрипка—фортепіано, які здійснили самі виконавці. Це обробки народних пісень А. Кос-Анатольського, С. Прокоф’єва,       М. Скорика. У тонко виконаних мініатюрах артистам вдалося глибоко реалізувати авторський задум. Звучала й французька музика — парафраз Д. Ж. Алара на теми з опери Верді «Травіата». Блискуча виконавська манера скрипальки та гра піаніста розкрили усі тонкощі віртуозного твору відомого французького скрипаля й педагога.
Учасники невипадково залучили до програми виступу твори М. Скорика. Це — їхній дарунок до ювілею маестро. «Якби мені черевики» та «Іспанський танець» були з оваціями сприйняті публікою як вияв глибокої поваги до України та її митців.