Постанова

Верховної Ради України

Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 6 листопада 2013 року у залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Безвізовий режим між Україною та ЄС: перспективи та нові можливості для громадян України».
2. Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції відповідно до Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», із залученням представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, наукових установ і громадських організацій, здійснити необхідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань та внести проект їх рекомендацій.
3. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення зазначених парламентських слухань, стенографування та видання їх матеріалів Видавництвом Верховної Ради України.
4. Рекомендувати Кабінету Міністрів України до 22 жовтня 2013 року підготувати та подати до Верховної Ради України тиражовані для народних депутатів України необхідні інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань та пропозиції до проекту їх рекомендацій, а також визначити доповідачів із зазначеного питання.
5. Рекомендувати Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.
 
Голова Верховної Ради України В. РИБАК.
 
м. Київ,
17 вересня 2013 року.
№ 561-VІІ.