Шановні друзі!
Уже 15 років поспіль ми відзначаємо День підприємця. За цей час ваше професійне свято стало важливою подією у житті країни, оскільки бізнес є рушійною силою розвитку економіки, суспільства та держави.
Підприємництво створює необхідну атмосферу конкуренції, здатне швидко й адекватно реагувати на зміни кон’юнктури, заповнювати прогалини у сфері споживання, розширювати соціальну базу для реформ. Саме ви, підприємці, в щоденній конкурентній боротьбі постійно розвиваєтеся та вдосконалюєтеся, зростаєте й міцнішаєте, а отже — здатні забезпечити економічний і соціальний поступ України.
Програмою економічних реформ на 2010—2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» серед основних завдань визначено забезпечення максимального сприяння розвитку підприємництва шляхом зменшення державного регулювання, усунення адміністративних бар’єрів, модернізації податкової системи та поглиблення міжнародної інтеграції.
Держава зацікавлена в налагодженні партнерських відносин з підприємцями задля досягнення високої мети — нарощення економічної потужності України та піднесення добробуту всіх громадян. Тільки в плідній співпраці ми зможемо розв’язати всі проблеми, які висуває перед нами сучасність.
Щиро бажаю вам щастя, здоров’я та нових успіхів. Будьте ініціативними, нехай вас надихають на нові звершення високі моральні цінності, патріотизм і жага перемоги!
Голова Верховної Ради України Володимир РИБАК.