За підтримки народного депутата України Дениса Дзензерського та мережі кінотеатрів «Кінотема» у Дніпропетровську для дітей молодшого й середнього шкільного віку відбувся показ комедійного фільму «Смурфики-2». Кінотеатр «Комунар» гостинно відчинив двері для понад 50 дітей із інтернату та дитячого будинку міста (на знімку). Діти розділили захоплюючі пригоди разом із кумедними персонажами, мешканцями чарівного села, котрі випадково потрапили до велелюдного Парижа.
«Напередодні початку навчального року ми вирішили спільними зусиллями організувати відвідання кінотеатру для вихованців дніпропетровських інтернатів і дитбудинків. Подібні заходи — важлива складова процесу соціалізації дітей з особливостями», — коментує Денис Дзензерський.
За словами народного депутата, кіно є не тільки чудовим способом урізноманітнити культурне життя дітей, а також виступає важливим елементом формування уявлень про життя і дійсність.
Під час відвідування кінотеатру, як повідомляє прес-служба Дениса Дзензерського, на дітей очікувала розважальна програма, підготовлена волонтерами Всеукраїнської благодійної організації «Волонтерське об’єднання «Крила».
Фото надано прес-службою депутата.