Значний подарунок до Дня Незалежності зробив народний депутат України Владислав Атрошенко малюкам мікрорайону Масани, що в Чернігові. Його благодійний фонд «Поліський оберіг» профінансував облаштування найбільшого в обласному центрі дитячого ігрового комплексу.
— Майбутнє твориться не десь в книжках, а в таких мікрорайонах, — зазначив В. Атрошенко під час урочистого відкриття майданчиків для малюків. — Подібних комплексів у Чернігові повинно бути ще більше, щоб діти мали можливість проводити змістовно, емоційно, весело час, з користю для душі та здоров’я.
Політик зауважив, що зручності, комфорт нашого існування великою мірою залежать від того, як на місцях влада організовує життя, побут у територіальних громадах. Проте, на його переконання, і мешканці міста мають докладати зусиль для того, щоб спільно з депутатами позитивно вирішувати назрілі проблеми.
В. Атрошенко подякував усім, хто допоміг йому реалізувати такий суспільно значущий проект.
...Тисячі дітлахів цього урочистого дня змогли відвідати щойно народжене казкове містечко. Вони змагалися у різноманітних конкурсах, отримали купу призів. Особливо всім сподобався конкурс вишиванок «Маленькі україночка та українець», у якому взяли участь близько 100 дітей.
Чернігів.
Народний депутат Владислав Атрошенко відкриває дитячий ігровий комплекс.
Фото автора.