Народний депутат України Олег Шаблатович (фракція Партії регіонів) щомісяця зустрічається з киянами в приймальні Дарницької районної організації Партії регіонів. Під час однієї з таких зустрічей народний депутат акцентував особливу увагу на чіткому визначенні проблем: «Нині нам необхідно скласти перелік першочергових питань, які турбують мешканців району, а також налагодити взаємодію з громадськими організаціями та активістами для розробки конкретних шляхів їх вирішення».
Як відомо, в Дарницькому районі налічується багато старих споруд і житлових будинків. Аварійний стан житлових будинків, паркування автотранспорту на зелених зонах, стихійна торгівля, мізерні пенсії, забрудненість місцевих водоймищ тощо. Це далеко не весь перелік питань, з якими виборці звертаються до парламентарія.
«Щоразу багато нових проблем, багато питань. Кожен випадок — унікальний і важливий», — зазначає Олег Шаблатович в інтерв’ю «Голосу України».
Часто звертаються по допомогу люди, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС. Зокрема, завдяки сприянню народного депутата інваліду ІІ групи вдалося оформити належну пенсію. І він має змогу самостійно оплачувати необхідне лікування.