Завдяки народному депутатові Ользі Левченко (фракція КПУ) працівникам «Київпастрансу» виплачено заборгованість із заробітної плати.
Колектив комунального підприємства звернувся до комуністів з проханням допомогти одержати свої кревні, яких, за їхніми словами, іноді доводиться чекати місяцями. Ольга Левченко надіслала депутатське звернення до Київської міської прокуратури та Держінспекції України з питань праці, після чого повністю виплатили заборгованість із заробітної плати за червень 2013 року.
— Сподіваюся, що це останній випадок, коли порушуються права працівників цього підприємства. Але я маю намір тримати це питання на контролі й захищати інтереси робітничого класу. У столиці має діяти просте правило: «Заробив — отримай свої гроші». А для тих, хто порушує трудове законодавство, має бути й відповідне покарання, — підкреслила О. Левченко.
У прес-службі «Київпастрансу» від коментарів для «Голосу України» відмовилися. Лише підтвердили, що заборгованість із заробітної плати за червень виплачено всім співробітникам комунального підприємства.