З початку серпня почала роботу громадська приймальня народного депутата України Дениса Дзензерського (на знімку) у Дніпропетровську.
За словами парламентарія, у громадській приймальні кожен бажаючий зможе отримати кваліфіковану допомогу, інформаційну та юридичну підтримку у вирішенні тих чи інших питань.
«З відкриттям приймальні у Дніпропетровську я зможу налагодити більш ефективну комунікацію із жителями міста, вивчати громадську думку, потреби і запити громадян, оперативніше реагувати на їхні звернення», — розповідає Денис Дзензерський.
Нагадаємо, народний депутат України Денис Дзензерський веде активну роботу з виборцями, реалізує низку соціально значущих проектів, спрямованих на розвиток культури, духовності, спорту, підтримку дітей-інвалідів, соціально незахищених верств населення. Народний обранець також став ініціатором програми «Освічена молодь — успішна країна», в рамках якої заохочує підростаюче покоління до розвитку освітнього рівня.
Особлива увага в роботі громадських приймалень приділяється розгляду та розв’язанню проблем тих громадян, які потребують соціального захисту та підтримки.
Вл. інф.