З ініціативи народного депутата України Дениса ДЗЕНЗЕРСЬКОГО (фракція ВО «Батьківщина»), волонтери Всеукраїнської благодійної організації «Волонтерське об’єднання «Крила» провели для вихованців Дніпропетровського дитячого будинку-інтернату майстер-клас «Соціальне життя в мережі». Про це «Голосу України» повідомили в прес-службі парламентарія.

«Ми стурбовані тим, наскільки вільно діти-інваліди та діти з дитячих будинків можуть спілкуватися з навколишнім світом. Найчастіше їх коло спілкування обмежене друзями, які перебувають з ними у дитбудинку, і вихователями. Першочерговим нашим завданням було забезпечення доступу до мережі Інтернет, щоб так сприяти соціалізації дітей», — коментує лідер волонтерського руху в Дніпропетровську Ігор Ященко.
«Наші діти дуже відкриті й дуже люблять спілкуватися. Я схвалюю те, що Денис Дзензерський і дніпропетровські волонтери допомагають їм увійти в інформаційний простір, знайти нових друзів, — зазначила директор Дніпропетровського дитячого будинку-інтернату Вікторія Бабанська. — Дітям вкрай потрібна така соціальна адаптація. Гадаю, через якийсь час ми самі побачимо позитивні результати і цієї акції, і цього майстер-класу».
Доступ до мережі є в кожній кімнаті дитячого будинку.
Фото надано прес-службою депутата.
ЦИТАТА
Народний депутат Денис ДЗЕНЗЕРСЬКИЙ:
«Доступ до мережі істотно урізноманітнить життя дітей, а інформаційні технології допоможуть у розв’язанні проблеми соціальної адаптації дітей-інвалідів».