Одинадцять поворотів налічується на в’їзді в село Вербовець Мурованокуриловецького району Вінницької області, через яке проходить автомобільна дорога Могилів-Подільський — Кам’янець-Подільський. І всі вони у вибоїнах. В окремих місцях дорога така розбита, що створює небезпеку для руху транспорту.
Мешканці села написали колективну скаргу до народного депутата України від КПУ Михайла ГерасимЧука з проханням посприяти у ремонті дорожнього покриття. Після звернення парламентарія до керівництва Укравтодору, дорожнє управління Мурованокуриловецького району частково відремонтувало ділянку дороги на двох найскладніших поворотах. «Ми сподіваємося, що дорожники продовжать роботи, — каже сільський голова села Вербовець Юрій Войтко. — Адже цією трасою, крім вантажних машин, проїздить чимало пасажирських автобусів. Зокрема, й ті, що прямують з Молдови на Москву, з Чернівців на Київ. Коли два транспортні засоби зустрічаються безпосередньо на складному повороті, їм важко розминутися. А в салонах — пасажири...»
Потік транспорту через Вербовець значно збільшився після того, як припинився рух на мостовому переході через Дністер у Хотині Чернівецької області. Поки триває ремонт мосту, потік автомобілів, що прямують до Чернівців, пішов через Вербовець. Адже поруч із селом розташована Новодністровська ГЕС, переправа здійснюється через її греблю.
У відповіді народному депутату з Державного агентства автомобільних доріг сказано, що ремонтні роботи автомобільного мосту заплановано завершити у серпні нинішнього року. Тим часом шляховики  погодили з Державтоінспекцією схему часткового обмеження руху великогабаритного автотранспорту через Вербовець. Встановили обмежувальні знаки. Багатотонні автомобілі спрямували в об’їзд через села Хоньківці, Козлів, Липчани сусіднього Могилів-Подільського району, через які можна виїхати на греблю ГЕС, що є одночасно мостовою переправою.
Вінницька область.