Другий рік поспіль соціально незахищені жителі гірських Тячівського і Рахівського районів мають змогу безплатно оздоровитися та відпочити в реабілітаційному комплексі «Парадіз», що в курортному селі Поляна під Свалявою. Безплатне лікування — одна із багатьох соціальних акцій народного депутата України Василя Петьовки.
Оздоровчо-реабілітаційний комплекс «Парадіз» надає можливість відпочивальникам, які мають проблеми з кишково-шлунковим трактом, підлікуватися цілющими мінеральними водами Свалявщини. Одночасно, кожен має можливість прийняти мінеральні ванни, відвідати тренажерний зал, сауну та лікувальні масажі, насолодитися закарпатською кухнею чи дієтичною їжею в їдальні та ресторані комплексу, повідомили «Голосу України» у прес-службі народного депутата. Вечірні прогулянки та екскурсії доповнюють активний відпочинок.
Щойно чергова група відпочивальників із Тячівщини з шести осіб закінчила оздоровлення в пансіонаті, на черзі — наступна група жителів Рахівщини. Десять днів безплатного відпочинку та оздоровлення позитивно вплинули на здоров’я та самопочуття людей. За їхніми словами, після проходження курсу лікування мінеральною водою їх самопочуття значно поліпшилося.
 
Закарпатська область.