Член Партії регіонів народний депутат України Володимир Пехов (на знімку)  відвідав родину Лісовських, яка проживає в селищі міського типу Бучмани Олевського району.
— Тут старші допомагають молодшим, а батьки для дітей — друзі, порадники і найавторитетніші люди. У родині панує добра, душевна атмосфера, яка заряджає позитивом, налаштовує на оптимістичний лад. На жаль, — продовжив Володимир Анатолійович, — саме такого оптимістичного ставлення до життя не вистачає багатьом здоровим людям, а в сім’ях, де всі здорові й батьки добре забезпечують дітей, не завжди панує розуміння і щирість. Ми обов’язково маємо підтримувати такі сім’ї, як сім’я Лісовських.
Доля розпорядилася так, що двоє чоловіків з цієї родини мають серйозні проблеми зі здоров’ям — батько та середній син Женя. 19-річний хлопець пересувається в інвалідному візку. Та робить усе, щоб бути повноцінним членом суспільства. Він вивчає комп’ютерні технології, мріє зайнятися веб-дизайном. Про цю родину і плани хлопця Володимир Пехов довідався під час робочої поїздки в Олевський район. Він вирішив підтримати Женю і передав йому сучасний ноутбук, який у селище привезли помічники народного депутата. Розділити радість родини Лісовських прийшли родичі, друзі (на знімку).
 
Житомирська область.
 
Фото прес-служби Житомирської обласної організації Партії регіонів.