На Полтавщині жителі найбільш нафтогазовидобувної області не можуть його придбати. Народний депутат від фракції Комуністичної партії Сергій Гордієнко (на знімку) вже підготував депутатський запит, в якому йдеться про незадовільне забезпечення населення балонним скрапленим газом, до уряду, галузевих структур та керівництва Полтавської області, повідомляє прес-служба КПУ.
Причина, на його думку, полягає в тому, що через систему спеціалізованих аукціонів для підприємств області виділяються надзвичайно мізерні об’єми цього газу. Від цього потерпають соціально незахищені верстви населення, які за своїми статками не змогли газифікувати оселі.
Народний депутат закликав представників влади дати відповідні доручення щодо вивчення цієї важливої проблеми та її негайного розв’язання.
Крім того, днями С. Гордієнко провів прийом громадян Оржицького району Полтавської області. До парламентарія прийшло півтора десятка жителів району з проблемами: забезпечення інваліда візком з електроприводом, отримання паспорта громадянина України, компенсаційних виплат Ощадного банку земельного паю, організації лікування, виконання різних судових рішень, працевлаштування випускників вищих навчальних закладів, порядку надання та якості житлово-комунальних послуг тощо.
За всіма зверненнями народним обранцем буде підготовлено відповідні запити щодо розв’язання цих проблем.