6 червня, № 104
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про заборону ввезення і реалізації на території України етилового бензину та свинцевих добавок до бензину» щодо авіаційного палива», № 230-VІІ.
7 червня, № 105
Закон України «Про внесення зміни до статті 263 1 Кримінального кодексу України у зв’язку з приєднанням України до Протоколу проти незаконного виготовлення та обігу вогнепальної зброї, її складових частин і компонентів, а також боєприпасів до неї, який доповнює Конвенцію Організації Об’єднаних Націй проти транснаціональної організованої злочинності», № 228-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо призначення та індексації пенсії», № 231-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування у нічний час», № 243-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення матеріальної підтримки сімей, в яких виховуються діти, над якими встановлено опіку чи піклування», № 244-VІІ.
8 червня, № 106
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реалізації державної антикорупційної політики», № 224-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства у відповідність з Кримінальним процесуальним кодексом України», № 245-VІІ.
11 червня, № 107
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо забезпечення рівності прав одиноких матерів та одиноких батьків», № 239-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо Державної спеціальної служби транспорту», № 255-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», № 285-VІІ.
15 червня, № 111
Закон України «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України стосовно виконання Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України», № 222-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку державної реєстрації речових прав на земельні ділянки державної та комунальної власності у зв’язку з їх розмежуванням», № 233-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення стабільної роботи стратегічних підприємств енергетичної галузі», № 238-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», № 283-VІІ.
22 червня, № 116
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виконання Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України стосовно відповідальності юридичних осіб», № 314-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України у зв’язку із створенням органів доходів і зборів», № 242-VІІ.
26 червня, №117
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення обмежень у провадженні господарської діяльності», № 353-VІІ.
27 червня, № 118
Закон України «Про внесення зміни до статті 13 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо першочергового безплатного забезпечення санаторно-курортним лікуванням інвалідів війни», № 284-VІІ.
Закон України «Про ратифікацію Кредитної угоди (Проект «Завершення будівництва метрополітену в м. Дніпропетровськ») між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку», № 322-VІІ.
Закон України «Про ратифікацію Договору між Україною та Об’єднаними Арабськими Еміратами про видачу правопорушників», № 323-VІІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про реадмісію», № 324-VІІ.