Керівник Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із новообраними міським головою Берегового Золтаном Баб’яком та головою районної ради Юрієм Кноблохом. Насамперед очільник області привітав нових керівників із призначенням на такі відповідальні посади в органах місцевого самоврядування, а також запевнив, що Берегівський район та місто Берегове матимуть цілковиту підтримку з боку обласного керівництва у розбудові інфраструктури, налагодженні туристичних зв’язків.
— Зараз у Берегівському районі до влади прийшла молода потужна команда. Переконаний, ви відповідально поставитеся до виконання своїх службових обов’язків. Зі свого боку хочу сказати, що Берегове, безумовно, європейське місто. Вам потрібно зберегти та примножити його розвиток. Зокрема, маю на увазі туристичний вектор розбудови міста та району. Запевняю: обласна влада у цьому вас підтримуватиме, — наголосив Олександр Ледида.
Золтан Баб’як (на знімку), у свою чергу, сказав, що минуло зовсім небагато часу з дати проведення виборів, проте вже нині активно працюємо над налагодженням зв’язків як всередині міської ради (незабаром буде сформовано новий склад виконкому), так і над співпрацею з районною владою. Берегове — місто із багатющою історією та, переконаний його очільник, і з перспективним майбутнім.
Ужгород.
Фото надане прес-центром облдержадміністрації.