— звірячого вбивства з розчленовуванням, скоєного в Миколаєві, повідомила міліція. 
Пізнього вечора у суботу в центрі міста у сміттєвих баках було виявлено упаковані в пакети частини людського тіла. Уранці міліція затримала підозрюваних — жінку та двох чоловіків. З’ясувалося, що це не перший їхній злочин. За словами затриманих, вони хотіли продати приватний будинок за 150—200 тисяч доларів.
Як повідомив начальник облУВС Віталій Гончаров, тоді жертвою став брат хазяїна квартири, якого подільники вбили ще навесні, також розчленували труп і розвезли по місту. Злочинцям це зійшло з рук.
Один із затриманих чоловіків оселився за цією адресою й представлявся вбитим, щоб у майбутньому (коли нерухомість зросте в ціні) від його імені продати будинок. Брат власника житла, повернувшись із плавання, активно зацікавився долею зниклого родича, тому жінка — колишня невістка покійного вже хазяїна — заманила його до нещасливого будинку, де й було скоєно вбивство.
Як з’ясувалося, вона вже фігурувала в карних зведеннях з шахрайства. Цього разу саме їй подільники довірили розчленовувати тіла.