Едіт Піаф
 
 
«Падам, падам, падам», — лунає голос не менш видатної французької актриси Маріон Котійяр до глядачів стрічки «Життя в рожевому кольорі». Попри всю трагічність образу співачки та зовнішню несхожість, вона змогла донести всі тонкощі натури відомої шансоньє та її непереборний потяг до сцени. Едіт Піаф — це більше духовне амплуа, через яке акторка показала унікальну здатність парижанок за рахунок таланту та харизми піднятися з провулків Бельвілю до сцени Гранд-Опера. Роль принесла Маріон Котійяр головну кінонагороду — «Оскар», а разом з ним — і світове визнання.
 
Керрі Бредшоу
 
 
Головна героїня відомого серіалу, амплуа якої на цілих шість сезонів закріпилося за Сарою Джессікою Паркер, пише про стосунки, купує взуття, обідає з подругами та відвідує світські заходи на Мангеттені. Життя Керрі легковажне, вона не будує планів, часто змінює все навколо та вирізняється унікальним еклектичним стилем одягу, який надовго посів ключове місце на модному кіноолімпі. Її життя обертається навколо дружби із Самантою, Мірандою та Шарлоттою, а також по осі кохання до містера Біга. Керрі Бредшоу — це традиційний образ мрійниці, який дещо прикрасив уявлення про журналістику та Нью-Йорк, проте тим самим їх популяризував.
 
Блер Волдорф
 
 
Образ вередливої студентки елітної школи Констанс у Нью-Йорку припав до душі багатьом глядачам серіалу «Пліткарка». Блер у виконанні Лейтон Містер створила тренд на обручі, легкі кучері та класичний стиль одягу. Вона вдихнула життя в амплуа аристократки, що говорить французькою, відпочиває в Монако та захоплюється Едіт Ворен та її «Епохою невинності». Блер Волдорф — це поєднання класичної Голлі Голайтлі та сучасного образу світської левиці. Виконавиця ролі Лейтон Містер завдяки цьому образу отримала квиток у кіно, проте розпрощалася з довгим волоссям, щоб раз і назавжди позбутися асоціацій з королевою Бі.